Waar staan we voor


Glas reiniging

Gevel reiniging

Project reiniging

Onze services


Vraag offerte aan


Glas reiniging

RBS Reiniging heeft ruime ervaring in het glazenwassen en dat biedt ons de mogelijkheid om op snelle en efficiënte wijze het vak op traditionele wijze uit te voeren. Wij maken ook gebruik van de nieuwste ontwikkelingen wat voor u kosten besparend is. Deze dienst verrichten wij voor zowel de zakelijke als de particulieren markt. Voordeel van telescopische glasbewassing:

Milieu vriendelijk

Geen valgevaar

Goede bereikbaarheidsvoorziening

Kosten besparend t.o.v. een hoogwerker


Gevel reiniging

Gladde beplating, damwandbeplating, metselwerk, of wat voor materiaal dan ook, de gevel valt op en dient er netjes uit te zien. Door allerlei omstandigheden kan de gevel vervuild en aangetast raken. Goed gevelonderhoud is daarom belangrijk. Heeft u bedrijfspand, huis gevelonderhoud nodig wij maken graag een passende offerte voor u.


Project reiniging

Een schoon kantoor of algemene ruimtes van appartementen complexen. Bij RBS bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het schoonmaken van kantoren en appartementencomplexen en nemen graag de zorg van de schoonmaak voor u uit handen. Uiteraard kunt u rekenen op een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding rekening houdend met u budget. De Schoonmaakwerkzaamheden kunnen zowel op dagelijkse basis als op periodieke basis.

Vraag offerte aan