Waar staan we voor

In een zeer korte tijd is RBS Reiniging  uitgegroeid tot een modern schoonmaak en glazenwassersbedrijf die door kennis en ervaring een tevreden klantenkring heeft opgebouwd. Sinds 2004 zijn wij werkzaam in de glasbewassing, gevelreiniging en schoonmaak voor zowel bedrijven, VVE’s, instellingen en particulieren. Wij onderscheiden ons graag van anderen doormiddel van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij creëren graag een schone omgeving, of het nu om een kantoor, bedrijfspand of appartementencomplex gaat RBS Reiniging zorgt ervoor dat alles een schone uitstraling heeft. Buiten de glas , gevel en project reiniging zijn wij ook te benaderen voor dak reiniging, zonnepanelen en kozijnen reiniging.

Dak reiniging
Glas reiniging
Gevel reiniging
Project reiniging
RBS glas reiniging

Glas reiniging

RBS Reiniging heeft ruime ervaring in het glazenwassen en dat biedt ons de mogelijkheid om op snelle en efficiënte wijze het vak op traditionele wijze uit te voeren. Wij maken ook gebruik van de nieuwste ontwikkelingen wat voor u kosten besparend is. Deze dienst verrichten wij voor zowel de zakelijke als de particulieren markt. Voordeel van telescopische glasbewassing:

Gevel reiniging

Gladde beplating, damwandbeplating, metselwerk, of wat voor materiaal dan ook, de gevel valt op en dient er netjes uit te zien. Door allerlei omstandigheden kan de gevel vervuild en aangetast raken. Goed gevelonderhoud is daarom belangrijk. Heeft u bedrijfspand, huis gevelonderhoud nodig wij maken graag een passende offerte voor u.

RBS gevel reiniging

Softwash reiniging

Softwash is het gebruik van biologisch afbreekbare chemie geproduceerd op waterbasis die alle alg, bacteriën, schimmel, mos en meeldauw dood en het vuile oppervlak direct reinigt. met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak.

Softwash is een veilige methode om uw dak, gevel of bestrating grondig te reinigen en een nieuw en schoon uiterlijk te geven. Hogedruk reiniging kan schade veroorzaken en reinigt slechts oppervlakkig waarbij de organismes niet gedood worden.

Softwash reinigt niet alleen het oppervlak, het pakt de kern van het probleem aan. Softwash is tevens toepasbaar op vele ondergronden.

Project reiniging

Een schoon kantoor of algemene ruimtes van appartementen complexen. Bij RBS bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het schoonmaken van kantoren en appartementencomplexen en nemen graag de zorg van de schoonmaak voor u uit handen. Uiteraard kunt u rekenen op een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding rekening houdend met u budget. De Schoonmaakwerkzaamheden kunnen zowel op dagelijkse basis als op periodieke basis.

RBS Project Reiniging

Vraag een offerte aan

Bereik ons via: