Uw woning of bedrijfspand toont weer als nieuw

Dak reiniging

Een stralend schoon dak

Dakreiniging is de snelste en goedkoopste manier om uw pand weer als nieuw te laten tonen. Niet alleen staat een schoon dak een stuk netter maar door uw dak op tijd grondig te laten schoonmaken voorkomt u in de loop van de tijd veel schade en kosten. Wij kunnen uw dak reinigen met hogedruk of met Softwash, de nieuwe en veilige manier van reinigen onder lage druk.

Omdat wij een allround schoonmaakbedrijf zijn, kunnen wij het reinigen van uw dak uiteraard combineren met andere schoonmaakdiensten zoals gevel reiniging of het schoonmaken van uw zonnepanelen. Laat RBS Reiniging gerust een vrijblijvende offerte voor u maken.

Softwash reiniging van rood dak door RBS Reiniging

Het belang van dak reiniging

Heeft u last van vuil, mos of algen op uw dakpannen, shingels of golfplaten? Dan is het laten reinigen van uw dak een slimme keuze. Want met dak reiniging krijgt uw pand niet alleen een frisse uitstraling maar voorkomt u toekomstige schade zoals gebroken dakpannen of gescheurde dakbedekking.

RBS Reiniging biedt verschillende methodes om uw dak grondig te reinigen. Afhankelijk van het type dakbedekking en de mate van vervuiling kunt u bij ons terecht voor hogedruk reiniging, stoomcleanen of Softwash reiniging. In overleg met u beslissen we welke methode het meest geschikt is om een optimaal schoon resultaat te bereiken.

Overige schoonmaakdiensten

RBS Reiniging is een modern allround reinigingsbedrijf dat door kennis en ervaring een tevreden klantenkring heeft opgebouwd. Sinds 2004 zijn wij werkzaam in de glasbewassing, gevelreiniging en schoonmaak. Wij onderscheiden ons graag van anderen met kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij werken voor zowel bedrijven, VVE’s, instellingen en particulieren. U kunt ons inschakelen voor verschillende schoonmaakdiensten in of rond uw huis of bedrijfspand. Denk hierbij aan:

Softwash reiniging gevel en carport door RBS Reiniging

Nieuw: Softwash reiniging

Overweegt u om uw dak, gevel of bestrating te laten reinigen? Maak dan kennis met Softwash, de nieuwe veilige methode van reinigen onder lage druk op een veilige en milieuvriendelijke manier. Bekijk onze video’s van Softwash reiniging en laat u overtuigen door het verbluffende eindresultaat.

RBS Reiniging Beinsdorp voor Softwash glasbewassing en schoonmaak

Voor bedrijven en particulier

Of het nu gaat om glas reiniging, dak- of gevelreiniging of projectreiniging: RBS Reiniging is de beste keuze als u het veilig, grondig en duurzaam schoon wilt hebben.

Heeft u interesse in dak reiniging of in een van onze andere services? Neem dan gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Bel ons of stuur een bericht

Stuur een bericht