Elk type gevel snel en vakkundig schoon

Gevel reiniging

Voor elk pand de juiste oplossing

In de loop der jaren wordt de gevel van uw woning of bedrijfspand vies en vuil. Vaak komt dit door het weer, soms door vandalisme zoals graffiti. Om hier vanaf te komen is gevel reiniging de oplossing. RBS Reiniging kan uw buitenmuur schoonmaken middels hogedruk reiniging, stoomcleanen of met Softwash, de nieuwe manier van reinigen met lage druk.

Omdat wij een allround schoonmaakbedrijf zijn, kunnen wij het reinigen van uw gevel uiteraard combineren met andere schoonmaakdiensten zoals dak reiniging of het schoonmaken van uw zonnepanelen. Laat RBS Reiniging gerust een vrijblijvende offerte voor u maken.

RBS gevel reiniging

Het belang van gevel reiniging

Steeds meer huishoudens en bedrijven laten hun gevel reinigen. Een slimme keuze want met gevel reiniging krijgt uw pand niet alleen een frisse uitstraling maar voorkomt u toekomstige schade zoals scheuren in uw gevel. Want regen, wind en uitlaatgassen zorgen dagelijks voor vervuiling waarop mossen, bacteriën, schimmel, algen en meeldauw gaan groeien. Hierdoor gaat uw gevel er grauw en vies uitzien en is er grotere kans op vorstschade.

RBS Reiniging biedt verschillende methodes om uw gevel grondig te reinigen. Afhankelijk van het type gevel en de mate van vervuiling kunt u bij ons terecht voor hogedruk reiniging, stoomcleanen of Softwash reiniging. In overleg met u beslissen we welke methode het meest geschikt is om een optimaal schoon resultaat te bereiken.

Overige schoonmaakdiensten

RBS Reiniging is een modern allround reinigingsbedrijf dat door kennis en ervaring een tevreden klantenkring heeft opgebouwd. Sinds 2004 zijn wij werkzaam in de glasbewassing, gevelreiniging en schoonmaak. Wij onderscheiden ons graag van anderen met kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij werken voor zowel bedrijven, VVE’s, instellingen en particulieren. U kunt ons inschakelen voor verschillende schoonmaakdiensten in of rond uw huis of bedrijfspand. Denk hierbij aan:

Softwash reiniging gevel en carport door RBS Reiniging

Nieuw: Softwash reiniging

Overweegt u om uw dak, gevel of bestrating te laten reinigen? Maak dan kennis met Softwash, de nieuwe veilige methode van reinigen onder lage druk op een veilige en milieuvriendelijke manier. Bekijk onze video’s van Softwash reiniging en laat u overtuigen door het verbluffende eindresultaat.

RBS Reiniging Beinsdorp voor Softwash glasbewassing en schoonmaak

Voor bedrijven en particulier

Of het nu gaat om glas reiniging, dak- of gevelreiniging of projectreiniging: RBS Reiniging is de beste keuze als u het veilig, grondig en duurzaam schoon wilt hebben.

Heeft u interesse in gevel reiniging of in een van onze andere services? Neem dan gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Bel ons of stuur een bericht

Stuur een bericht