Glasbewassing waar u geen omkijken naar heeft

Glas reiniging

Glanzend en streeploos schoon

Wij weten wat u belangrijk vindt als het gaat om glazen wassen: topkwaliteit en service. En dat is precies wat RBS Reiniging levert. Met ruim twintig jaar ervaring in het wassen van uiteenlopende soorten glas zorgen wij met onze professionele uitrusting en vakkundige werknemers ook bij u voor blinkend schone ramen, kozijnen en roosters, zowel binnen als buiten.

Omdat wij een allround schoonmaakbedrijf zijn, kunnen wij het glazen wassen uiteraard combineren met andere schoonmaakdiensten. In overleg bepalen we hoe vaak u wilt dat wij uw ramen komen schoonmaken. Laat RBS Reiniging gerust een vrijblijvende offerte voor u maken.

RBS glas reiniging

Professionele glazenwasser

Een raam op grote hoogte of op een moeilijk bereikbare plaats, een dakraam of gewoon ramen van uw woning of bedrijf op de begane grond: in 20 jaar hebben we alle soorten ramen schoongemaakt. Met onze ervaring in telescopische glasbewassing en professionele uitrusting bent u verzekerd van een sprankelend resultaat.

Schone ramen geven uw woning of bedrijfspand niet alleen een goede uitstraling maar zorgen ook nog eens voor langere levensduur van het glas. Regelmatig onderhoud en glasbewassing verlengt de levensduur van ramen en kozijnen. 

Professionele glas reiniging is een vak apart. Bij RBS Reiniging beschikken we over de kennis en kunde om om uw ramen weer blinkend schoon te maken.

Overige schoonmaakdiensten

RBS Reiniging is een modern allround reinigingsbedrijf dat door kennis en ervaring een tevreden klantenkring heeft opgebouwd. Sinds 2004 zijn wij werkzaam in de glasbewassing, gevelreiniging en schoonmaak. Wij onderscheiden ons graag van anderen met kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij werken voor zowel bedrijven, VVE’s, instellingen en particulieren. U kunt ons inschakelen voor verschillende schoonmaakdiensten in of rond uw huis of bedrijfspand. Denk hierbij aan:

Softwash reiniging gevel en carport door RBS Reiniging

Nieuw: Softwash reiniging

Overweegt u om uw dak, gevel of bestrating te laten reinigen? Maak dan kennis met Softwash, de nieuwe veilige methode van reinigen onder lage druk op een veilige en milieuvriendelijke manier. Bekijk onze video’s van Softwash reiniging en laat u overtuigen door het verbluffende eindresultaat.

RBS Reiniging Beinsdorp voor Softwash glasbewassing en schoonmaak

Voor bedrijven en particulier

Of het nu gaat om glas reiniging, dak- of gevelreiniging of projectreiniging: RBS Reiniging is de beste keuze als u het veilig, grondig en duurzaam schoon wilt hebben.

Heeft u interesse in glazen wassen of in een van onze andere services? Neem dan gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Bel ons of stuur een bericht

Stuur een bericht