Grondige reiniging van uw dak, gevel of terras

Softwash reiniging

Gecertificeerd Softwash Specialist

Duurzaam en veilig schoon

Softwash is de nieuwste manier van reinigen waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk met gespecialiseerde biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen om schimmel, bacteriën, algen en ander organisch vuil veilig te verwijderen van uw dak, gevel of terras. Omdat de vervuiling bij de wortels wordt aangepakt, blijft het te reinigen oppervlak wel 4 tot 6 keer langer schoon. 

Voor bijna alle buitenoppervlaktes zoals daken, allerlei soorten gevels, straatwerk, geschilderd houtwerk, trespa, vlonders en schuttingen, zonneschermen, markiezen etc. kan Softwash worden gebruikt. Spreekt deze veilige en milieuvriendelijke vorm van diepgaande reiniging u aan? Laat RBS Reiniging dan een vrijblijvende offerte voor u maken.

Softwash reiniging van rood dak door RBS Reiniging

Wat is Softwash reiniging

Softwash is een innovatieve techniek om uw dak, gevel of bestrating grondig te reinigen. Er wordt gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare chemie geproduceerd op waterbasis die alle alg, bacteriën, schimmel, mos en meeldauw doodt. Het resultaat is een ontsmet en diep gereinigd oppervlak.

Het is een veilige reinigingsmethode omdat er gebruik wordt gemaakt van lage druk. De risico’s zijn een stuk kleiner dan bij hogedruk reiniging want hoge druk kan schade veroorzaken. Daarnaast verbruikt verbruikt Softwash slechts één derde van het water in vergelijking met hogedruk reiniging.

Softwash is toepasbaar op vele ondergronden en reinigt niet alleen het oppervlak maar het pakt de kern van het probleem aan. Duurzaam en veilig schoon op een biologische en milieuvriendelijke manier.

Voordelen van Softwash reiniging

Voorheen werden buitenoppervlaktes zoals daken, gevels of bestrating voornamelijk gereinigd met hogedruk reiniging. Deze hardhandige methode leverde nog al eens schade aan het oppervlak op terwijl het geen oplossing was tegen het terugkeren van algen, bacteriën, schimmel en mos.

Met Softwash reiniging wordt gebruik gemaakt van lage druk en gespecialiseerde biologisch afbreekbare chemie waardoor het oppervlak veilig en duurzaam diep gereinigd wordt voor een langdurig resultaat.

Softwash reiniging gevel en carport door RBS Reiniging

Nieuw: Softwash reiniging

Overweegt u om uw dak, gevel of bestrating te laten reinigen? Maak dan kennis met Softwash, de nieuwe veilige methode van reinigen onder lage druk op een veilige en milieuvriendelijke manier. Bekijk onze video’s van Softwash reiniging en laat u overtuigen door het verbluffende eindresultaat.

Bekijk het resultaat van Softwash reiniging

RBS Reiniging Beinsdorp voor Softwash glasbewassing en schoonmaak

Voor bedrijven en particulier

Of het nu gaat om de gevel van uw bedrijfspand of het dak van uw woning: Softwash reiniging is de beste keuze als u het veilig, grondig en duurzaam schoon wilt hebben.

Naast Softwash reiniging kunt u RBS Reiniging ook inschakelen voor glas reiniging, gevel reiniging (o.a. stoomcleanen) en project reiniging zoals de schoonmaak van kantoren of appartementencomplexen.

Heeft u interesse in Softwash reiniging of in een van onze andere services? Neem dan gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gratis Softwash demo? Dat kan!

Demo Softwash gevel reiniging door RBS Reiniging

RBS Reiniging is overtuigd van de kwaliteit van Softwash reiniging, zelfs bij zwaar vervuilde of kwetsbare oppervlakten. Maar misschien twijfelt u nog of Softwash reiniging voor u de juiste keuze is.

Daarom kunt u bij ons Softwash gratis uitproberen. Wij reinigen voor u geheel vrijblijvend een klein stuk van het vervuilde oppervlak. Vervolgens besluit u of Softwash reiniging aan uw verwachtingen voldoet.

Bel ons of stuur een bericht zodat wij een gratis demo kunnen inplannen.

Vraag een offerte aan

Bel ons of stuur een bericht

Stuur een bericht