Schoonmaak van kantoren of algemene ruimtes

Project reiniging

Een schoon entree of kantoor

Een schone woon- en werkomgeving wordt als prettig en productief ervaren. Daarom is het belangrijk om uw kantoor of de algemene ruimtes van uw appartementencomplex schoon en fris te houden. RBS Reiniging neemt u graag de zorg van deze schoonmaak uit handen. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij hoe gemeenschappelijke ruimtes écht schoon worden.

Omdat wij een allround schoonmaakbedrijf zijn, kunnen wij het schoonmaken uiteraard combineren met andere reinigingsdiensten. Wij bieden een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding, rekening houdend met uw budget. Laat RBS Reiniging gerust een vrijblijvende offerte voor u maken.

RBS Project Reiniging

Professionele schoonmaak van alle ruimtes

Een schoon, fris kantoor is het visitekaartje voor (nieuwe) opdrachtgevers of bezoekers. Daarnaast verhoogt een schone werkplek de productiviteit. Reden genoeg om aandacht te besteden een de schoonmaak van uw kantoor.

Maar ook gemeenschappelijke ruimtes in een appartementencomplex verdienen de aandacht. Ook hier wilt u uw bezoekers graag ontvangen in een schone, frisse omgeving. Daarnaast is voor VvE’s goed onderhoud van groot belang voor het behoud van de waarde van de woningen. 

RBS Reiniging heeft veel ervaring in het schoonmaken van kantoren en appartementencomplexen, zowel op dagelijkse basis als op periodieke basis. Natuurlijk houden wij rekening met uw budget en kunt u rekenen op een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Vraag daarom gerust een offerte aan.

Overige schoonmaakdiensten

RBS Reiniging is een modern allround reinigingsbedrijf dat door kennis en ervaring een tevreden klantenkring heeft opgebouwd. Sinds 2004 zijn wij werkzaam in de glasbewassing, gevelreiniging en schoonmaak. Wij onderscheiden ons graag van anderen met kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij werken voor zowel bedrijven, VVE’s, instellingen en particulieren. U kunt ons inschakelen voor verschillende schoonmaakdiensten in of rond uw huis of bedrijfspand. Denk hierbij aan:

Softwash reiniging gevel en carport door RBS Reiniging

Nieuw: Softwash reiniging

Overweegt u om uw dak, gevel of bestrating te laten reinigen? Maak dan kennis met Softwash, de nieuwe veilige methode van reinigen onder lage druk op een veilige en milieuvriendelijke manier. Bekijk onze video’s van Softwash reiniging en laat u overtuigen door het verbluffende eindresultaat.

RBS Reiniging Beinsdorp voor Softwash glasbewassing en schoonmaak

Voor bedrijven en particulier

Of het nu gaat om glas reiniging, dak- of gevelreiniging of projectreiniging: RBS Reiniging is de beste keuze als u het veilig, grondig en duurzaam schoon wilt hebben.

Heeft u interesse in project reiniging of in een van onze andere services? Neem dan gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Bel ons of stuur een bericht

Stuur een bericht